CGI images of planned external enhancements

CGI images of planned external enhancements

Somerset House is a modern town centre office building superbly positioned within a five minute walk of the railway station and the high street.

The ground and first floor offices, reception and building amenities have been enhanced and refurbished to provide an exceptional working environment to meet the needs of modern business.

Planned external enhancements include new wall finishes and lighting, a green wall and a new contemporary entrance canopy to give the building a real sense of arrival and prominence.

CGI image

GRADE A REFURBISHMENT

The reception area, ground and first floor offices and common parts have been fully refurbished to provide flexible and efficient modern workspace. 

The building benefits from new showers and changing rooms with lockers, together with secure underground bike storage.